00,00

Tijden & informatie

 1. Vandaag
  Afhaaltijden 15:00 - 21:00
  Bezorgtijden 17:00 - 21:00
 2. Bezorgkostenv.a. € 2,50
  Bezorgen vanaf€ 8,99
  Gratis bezorgd vanaf€ 0,00
 3. Van Diemenstraat 132
  2518 VG Den Haag
  070-2210344

OVER KARSTEN & KUIPER

OVER KARSTEN & KUIPER

Karsten & Kuiper is in 2014 opgericht door Dirk Karsten. Zijn passie voor gezond en lekker eten deelt hij graag met zijn klanten. Met veel energie en betrokkenheid zorgt hij samen met het team dat er elke dag weer mooie gerechten klaar staan.

Karsten & Kuiper biedt een gezond en lekker alternatief voor de traditionele afhaal- en bezorggerechten.

Er wordt met verse ingrediënten gewerkt en we maken alles zelf klaar, omdat we willen bepalen wat er in onze gerechten zit. Karsten & Kuiper werkt waar mogelijk met biologische producten en besteedt veel aandacht aan de herkomst van de ingrediënten. Daarnaast werken we graag met lokale (Haagse) leveranciers.

We koken iedere dag verse, gezonde en bijzondere maaltijden. Gerechten op restaurantniveau met veel verse groenten en kruiden. En met liefde bereid.

Ook aan de kinderen wordt gedacht, want er zijn speciale kinderporties. Verder kun je passende wijnen en heerlijke desserts bestellen. En als je geen tijd hebt om langs de winkel te komen, kan de maaltijd ook elke dag bezorgd worden.

Met onze gerechten zet je zonder moeite een échte, gezonde en lekkere maaltijd op tafel. Ideaal voor gezinnen, als je een drukke baan hebt, onregelmatig werkt of je gewoon geen tijd/zin hebt om te koken.

Lees meer...
Karsten en Kuiper Van Diemenstraat 132 2518 VG Den Haag 070-2210344 info@karstenkuiper.nl
Bezorgen
maandag: -
dinsdag: -
woensdag: -
donderdag: -
vrijdag: -
zaterdag: -
zondag: -
Afhalen
maandag: -
dinsdag: -
woensdag: -
donderdag: -
vrijdag: -
zaterdag: -
zondag: -

© Copyright 2019 Karsten en Kuiper

Powered by Foodticket

Terug naar webshop

Betaalmethode:

Levering:

Kies een tijd:


Bezorgadres:
Factuuradres:
 


Opmerkingen


Door op 'Bestelling plaatsen' te klikken ga je een bestelling aan met betaalplicht en ga je akkoord met alle ingevoerde gegevens en de algemene voorwaarden, privacyverklaring en cookiebeleid.